AnaSayfa / Genel / Kahve falında yandığını hissetmek

Kahve falında yandığını hissetmek

Kahve falında yandığını hissetmek eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine, verimi ve başarıyı yakalayacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında yandığını hissetmek gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkan teklifleri veya fikirleri ciddiye almanızda fayda var.

Kahve falında yandığını hissetmek bahtının da çok parlak olacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında canının yandığını hissetmek işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, inancının zayıflayacağına inanılır.

Kahve falında cinlerin geldiğini hissetmek kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, işlerde aksilikler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini boşlukta hissetmek sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtında acı hissetmek arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, saygınlığının da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında güneşin ısıttığını hissetmek maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, insanlar tarafından ayıplanacağına işarettir.

Kahve falında gül kokusunu hissetmek zenginlik kazanacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına rivayet eder.

Kahve falında iyi hissetmek attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir