AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanan toprak görmek

Kahve falında yanan toprak görmek

Kahve falında yanan toprak görmek dinden çıkacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, huzurlu bir hayat süreceğine, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında yanan toprak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız, akrabalarınız veya komşularınızla ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalara veya yanılgılara bağlı problemler yaşanabilir.

Kahve falında yanan toprak görmek kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyle yan yana gelmek kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında yanan bahçe görmek kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında ateşte yanan insanlar görmek kendisini çok kötü hissedeceğine, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yanan orman görmek yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, fal sahibinin içine kapanacağına delalettir.

Kahve falında yanan evi görmek isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yanan kale görmek büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında yanan eşek görmek iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir