AnaSayfa / Genel / Kahve falında yalnız kalmak

Kahve falında yalnız kalmak

Kahve falında yalnız kalmak yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine, neşesini kaybedeceğine, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine yorulur.

Kahve falında yalnız kalmak gördüyseniz:

  • Evinizin veya ailenizden birinin sağlıklı yapısını ilgilendiren konular veya sağlık konuları ön plana çıkabilir.

Kahve falında evde yalnız kalmak iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine, dertlerden kurtulmaya delalet eder.

Kahve falında dağda yalnız kalmak geniş geniş yaşayacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında yalnız kaldığını görmek dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin yalnız kaldığını görmek kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına işaret eder.

Kahve falında yalnız kalmak yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine inanılır.

Kahve falında yalnız kaldığını hissetmek karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta yalnız kalmak büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kalabalıkta yalnız kalmak yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir