AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalabalıkta yalnız kalmak

Kahve falında kalabalıkta yalnız kalmak

Kahve falında kalabalıkta yalnız kalmak gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, onlar tarafından yüceltileceğine, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kalabalıkta yalnız kalmak gördüyseniz:

  • Ne kadar çok gayret gösterirseniz, o kadar üretken olabilirsiniz.

Kahve falında kalabalıkta yalnız kalmak kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına işarettir.

Kahve falında birinin yalnız kaldığını görmek hastalıklarını yeneceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında yalnız kaldığını görmek sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine inanılır.

Kahve falında dağda yalnız kalmak yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına delalettir.

Kahve falında evde yalnız kalmak kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine işarettir.

Kahve falında karanlıkta yalnız kalmak yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yalnız kalmak sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, isyan edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yalnız kaldığını hissetmek bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir