AnaSayfa / Genel / Kahve falında yalınayak kaçmak

Kahve falında yalınayak kaçmak

Kahve falında yalınayak kaçmak kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, arzu ve isteklerine kavuşacağına, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına inanılır.

Kahve falında yalınayak kaçmak gördüyseniz:

  • Parasal konuları hallediyorsunuz.

Kahve falında yalınayak kaçmak soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, rahatlayacağına delalet eder.

Kahve falında yalınayak toprağa basmak çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, gönlünce bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yalınayak görmek hedeflerin gerçekleştirileceğine, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine yorulur.

Kahve falında yalın ayak koştuğunu görmek Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına, fal sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine delalettir.

Kahve falında yalın ayak yürümek hakkını yedirtmeyeceğine, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine tabir olunur.

Kahve falında yağmurda yalın ayak koşmak işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayak yalın gezmek sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, evlat sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yalınayak dolaşmak sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir