AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakınının ameliyat olduğunu görmek

Kahve falında yakınının ameliyat olduğunu görmek

Kahve falında yakınının ameliyat olduğunu görmek geçiminin zor hale geleceğine, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, şansın yaver gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yakınının ameliyat olduğunu gördüyseniz:

  • İş ortaklıkları kurabilirsiniz veya insanlarla anlaşmayı gerektiren benzeri her konuda başarılısınız.İşinizle ilgili yeni şeyler öğrenebilir veya yeni sorumluluklar altına girebilirsiniz.

Kahve falında bir yakınının ameliyat olduğunu görmek iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, adının fesada karışacağına delalettir.

Kahve falında yakınının ameliyat olacağını görmek eline geçen paraları tutamayacağına, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında yakının ameliyat olduğunu görmek bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine işarettir.

Kahve falında yakınının ameliyat olduğunu görmek yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yakınını ameliyat olmuş görmek aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında babanın ameliyat olduğunu görmek evde dinlenmek zorunda olacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kendini ameliyat etmek bunun da geleceğine, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyin ameliyatı görmek belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir