AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakınını gelinlikle görmek

Kahve falında yakınını gelinlikle görmek

Kahve falında yakınını gelinlikle görmek kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına alamet eder.

Kahve falında yakınını gelinlikle gördüyseniz:

  • İşten ayrılabilir ya da önemli anlaşmazlıklara girebilirsiniz.

Kahve falında bir yakının gelinlik giydiğini görmek bundan hayır göreceğine, haksızlıklara uğranılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir yakını gelinlikle görmek yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yakınını gelinlikle görmek söz, yetki ve imza sahibi olacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine yorulur.

Kahve falında yakının gelinlik giydiğini görmek aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine işarettir.

Kahve falında yakın birini gelinlikle görmek özel muamele göreceğine, huzursuz geçen günlerin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında en yakın arkadaşını gelinlikle görmek önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında bir yakınının gelinlik giydiğini görmek yeni bir eve taşınacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine delalet eder.

Kahve falında bi yakınını gelinlikle görmek dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir