AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakının boşandığını görmek

Kahve falında yakının boşandığını görmek

Kahve falında yakının boşandığını görmek dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine delalet eder.

Kahve falında yakının boşandığını gördüyseniz:

  • Uzun mücadeleler verdiniz, her seferinde ayağa kalkmayı başardınız.

Kahve falında bir yakının boşandığını görmek toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, ailesini kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında bir yakınının boşandığını görmek can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, zenginliğini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yakının boşandığını görmek kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Kahve falında yakınının boşandığını görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kocadan boşandığını görmek verdiği emeklerin heba olacağına, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına işarettir.

Kahve falında boşandığı görmek işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocadan boşanmak hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına alamet eder.

Kahve falında boşanmak üzere olduğunu görmek rahatın ve konforun geleceğine, hoş olaylar yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir