AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yakınından para almak

Kahve falında bir yakınından para almak

Kahve falında bir yakınından para almak iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, bir sebeple çok zorlanacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, maddi varlığının çoğalacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında bir yakınından para almak gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınız değişebilir.

Kahve falında ölü yakınından para almak fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir yakınının para verdiğini görmek dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölen yakınından para almak işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, dedikoduya delalet eder.

Kahve falında bir yakınına para vermek yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir yakınından kağıt para almak yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında yakınına para vermek yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yakın birinden para almak tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş yakınından para almak bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, onlardan medet umacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir