AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakın arkadaş görmek

Kahve falında yakın arkadaş görmek

Kahve falında yakın arkadaş görmek aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, aile içinde saadetinin artacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, istediği oranda da eğleneceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kime gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yakın arkadaş gördüyseniz:

  • Ufak tefek sakarlıklara karşı da dikkatli olmanızda fayda var.

Kahve falında en yakın arkadaşına aşık olmak elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yakın erkek arkadaşını öpmek büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, uğradığı zararları telafi edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin en yakın arkadaşını görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında yakın arkadaşı hamile görmek diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine tabir olunur.

Kahve falında yakın arkadaşlarının öldüğünü görmek uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında en yakın arkadaşının nişanlandığını görmek yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, rızkının çeşitleneceğine rivayet eder.

Kahve falında yakın arkadaşını dövmek onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine delalettir.

Kahve falında en yakın arkadaşı tarafından aldatılmak gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir