Kahve falında bacakta irin görmek

Kahve falında bacakta irin görmek çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bacakta irin gördüyseniz:

  • Verdiğiniz sözleri yerine getirmeniz mantıken olduğu kadar fiziksel olarak da mümkün olmayabilir.

Kahve falında bacağında irin görmek falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında bacaktan irin aktığını görmek işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, bunalıma düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bacakta irin görmek esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına, itibar edineceğine işarettir.

Kahve falında irinli yara görmek zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında memede irin görmek hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına delalettir.

Kahve falında çıbandan irin aktığını görmek bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına inanılır.

Kahve falında ayağından irin aktığını görmek eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına işarettir.

Kahve falında burnundan irin çıkarmak yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, bekar ise evleneceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top