AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı kağıt para almak

Kahve falında yabancı kağıt para almak

Kahve falında yabancı kağıt para almak kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, kendi şansını kendi yaratacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, kısmetinin kapanacağına, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yabancı kağıt para almak gördüyseniz:

  • Yapılması gereken işler olabilir.

Kahve falında kağıt yabancı para görmek daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına işarettir.

Kahve falında yabancı kağıt para bulmak bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yabancı kağıt para görmek iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, makamından olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yabancı birinden kağıt para almak emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine delalet eder.

Kahve falında yabancı kağıt para almak rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında yabancı bozuk para görmek o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, dargınların ve kırgınların barışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yabancı para almak aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yabancı birinden para almak istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, maddi sorumluluklarının artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir