AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı para almak

Kahve falında yabancı para almak

Kahve falında yabancı para almak çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, iç dünyanızın sakinleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yabancı para almak gördüyseniz:

  • Sizi engellemek amacıyla uydurulmuş haberler almanız ya da maksatlı dedikodular dinlemeniz olasıdır.

Kahve falında yabancı para toplamak eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, sevilen bir dostun geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yabancı parası görmek kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yabancı para görmek aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına alamet eder.

Kahve falında yabancı birine para vermek uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine delalettir.

Kahve falında yabancı para bozdurmak iş konusunda sürekli yardım edeceğine, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında yabancı metal para görmek kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine işaret eder.

Kahve falında yabancı demir para görmek oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında yabancı bozuk para görmek onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir