AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı biriyle uyumak

Kahve falında yabancı biriyle uyumak

Kahve falında yabancı biriyle uyumak ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, o işten ekmek yiyeceğine, üzüntü yaşamaya işaret eder.

Kahve falında yabancı biriyle uyumak gördüyseniz:

  • Duygusal ya da ekonomik ilişkilerinizde çeşitli alternatiflere sahipsiniz.

Kahve falında yabancı erkekle uyumak iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına delalet eder.

Kahve falında yabancı bir adamla uyumak mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında yabancı bir erkekle uyumak hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına rivayet eder.

Kahve falında yabancı evde uyumak takdir edileceğine, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine işaret eder.

Kahve falında yabancı biriyle uyumak işlerin başına geçeceğine, işlerini bir türlü toparlayamayacağına işaret eder.

Kahve falında yabancı bir bebek emzirmek stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yabancı sevgili görmek çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına, şansının kötüye gideceğine rivayet eder.

Kahve falında evde yabancı kadın görmek herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir