AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı birine para vermek

Kahve falında yabancı birine para vermek

Kahve falında yabancı birine para vermek illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, insanlara iş öğreteceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, fal sahibinin hayatının kolaylaşacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, varlıklı kimse olacağına, kimseyle konuşmaz olacağına delalettir.

Kahve falında yabancı birine para vermek gördüyseniz:

  • Birlikte yaşadığınız veya çalıştığınız insanlarla gereksiz yere tartışmalara girmeyin.

Kahve falında yabancı kağıt para almak işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine, sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına işarettir.

Kahve falında kağıt yabancı para görmek o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yabancı para bulmak maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında yabancı para almak alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine alamet eder.

Kahve falında yabancı para toplamak ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine, her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem falı kapatan kişinin kendisini toparlayamayacağına inanılır.

Kahve falında yabancı birinden kağıt para almak çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, hem işinde başarılı olacağına tabir olunur.

Kahve falında yabancı kağıt para görmek içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında yabancı bozuk para toplamak hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir