AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı bir yerde olmak

Kahve falında yabancı bir yerde olmak

Kahve falında yabancı bir yerde olmak nasıl bir hayat sürdüreceğine, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, ikinci bir şans vereceğine, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yabancı bir yerde olmak gördüyseniz:

  • Gelecekte yanınızda olmasını isteyeceğiniz kişileri belirlemeniz gerekiyor.

Kahve falında yabancı bir yerde olduğunu görmek neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına alamet eder.

Kahve falında yabancı yerde gezmek yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yabancı yerde kaybolmak sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına yorulur.

Kahve falında kendini yabancı yerde görmek hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yerde yabancı para bulmak ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına delalettir.

Kahve falında yabancı yerde olmak yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yabancı bir yerde kaybolmak umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında yabancı yerde olduğunu görmek yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir