AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini yabancı yerde görmek

Kahve falında kendini yabancı yerde görmek

Kahve falında kendini yabancı yerde görmek özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, takdir edileceğine, kuş gibi hafifleyeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini yabancı yerde gördüyseniz:

  • Sevmediğiniz bir kimseyi misafir etmek ya da onunla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında yabancı yerde olmak yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında kendini yabancı yerde görmek makamından olacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında yabancı yerde olduğunu görmek yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, onun zamanını çalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yerde yabancı para bulmak mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına delalet eder.

Kahve falında yabancı yerde kaybolmak iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına işarettir.

Kahve falında yabancı bir yerde olduğunu görmek düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında yabancı yerde gezmek kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yabancı bir yerde kaybolmak uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına, sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir