AnaSayfa / Genel / Kahve falında vişne koparıp yemek

Kahve falında vişne koparıp yemek

Kahve falında vişne koparıp yemek çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, yenileneceğine, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine, çok kötü sonuçlar doğuracağına, onlardan hayırsızlık göreceğine, sözünde duracağına, aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında vişne koparıp yemek gördüyseniz:

  • Aşk hayatında bazı üzücü olaylar yaşayabilirsiniz.İstemediğiniz çekişmeler olabilir.

Kahve falında vişne kurusu yemek aile içinden birinin gurbete çıkmasına, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına yorulur.

Kahve falında ağacından vişne yemek maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kiraz vişne yemek zinde kalacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında vişne yemek görmek kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında vişne ağacından vişne yemek bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine inanılır.

Kahve falında vişne kiraz yemek iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında vişne toplamak ve yemek mali olarak çok güçlü hale geleceğine, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vişne yemek yaşanan eksikliklerin giderileceğine, kazancının ilk önce azalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir