AnaSayfa / Genel / Kahve falında vefat etmiş kişiyi görmek

Kahve falında vefat etmiş kişiyi görmek

Kahve falında vefat etmiş kişiyi görmek bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine inanılır.

Kahve falında vefat etmiş kişiyi gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda da keyifli zamanlardasınız.

Kahve falında vefat etmiş kişiyi görmek sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, kendisine ev alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vefat eden kişiyi hasta görmek tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vefat eden kişiyi görmek umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, içebileceğine işaret eder.

Kahve falında babayı vefat etmiş görmek şansının her daim kendisinden yana gideceğine, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vefat etmis arkadasini görmek birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, sıkıntı ile geçimini sağlamaya rivayet eder.

Kahve falında vefat etmis birine sarilmak falı kapatan kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına delalettir.

Kahve falında yakınının vefat ettiğini görmek olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, bir koyduğu işten üç alacağına delalettir.

Kahve falında vefat etmiş anneyle konuşmak maneviyata yöneleceğine, en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir