AnaSayfa / Genel / Kahve falında vefat etmiş biriyle konuşmak

Kahve falında vefat etmiş biriyle konuşmak

Kahve falında vefat etmiş biriyle konuşmak yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, hayırlı kapılara ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vefat etmiş biriyle konuşmak gördüyseniz:

  • Tereddütlü durumlar, planlar veya programlar çok yakında geride kalacak.

Kahve falında vefat etmiş babayla konuşmak hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında vefat etmiş biriyle konuşmak fal sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine işaret eder.

Kahve falında vefat etmiş anneyle konuşmak hayırlı fırsatlar yakalayacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında vefat eden babayla konuşmak yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında vefat eden anneyle konuşmak kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında vefat etmiş yakınları görmek yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında vefat etmiş dedesini görmek bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine inanılır.

Kahve falında vefat etmiş anneanneyi görmek çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, küçük ise kazancınızın daha az olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir