AnaSayfa / Genel / Kahve falında vefat etmiş anneanneyi görmek

Kahve falında vefat etmiş anneanneyi görmek

Kahve falında vefat etmiş anneanneyi görmek yaşam enerjisine kavuşacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında vefat etmiş anneanneyi gördüyseniz:

  • Hiç bir şeyin üzerinde durmayın veya şüphe üzerine parlamayın.

Kahve falında vefat etmiş anneanneyi görmek attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vefat eden anneanneyi görmek duygusallığın ön plana çıkacağına, eline büyük paralar geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında vefat etmiş anne ve babayı görmek kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunun vefat ettiğini görmek çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına işaret eder.

Kahve falında vefat etmiş ünlü görmek gelir elde edeceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine işaret eder.

Kahve falında babayı vefat etmiş görmek yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına delalettir.

Kahve falında annesinin vefat ettiğini görmek borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında vefat etmiş dayıyı görmek işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir