AnaSayfa / Genel / Kahve falında vefat etmiş birinden para almak

Kahve falında vefat etmiş birinden para almak

Kahve falında vefat etmiş birinden para almak sevineceğine, hane içindeki huzurunun bozulacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, güzel bir yola çıkılacağına, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, aile hayatının kötüye gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında vefat etmiş birinden para almak gördüyseniz:

  • Sosyal planlar endişlerinizi gidermenize veya bazı projelerinizin olumlu sonuçlanmasına da yardım edebilir.

Kahve falında vefat etmiş birinden para almak işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına inanılır.

Kahve falında vefat etmiş babanın elini öpmek zorlu bir dönem geçirileceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında vefat etmiş birini canlı görmek iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine işarettir.

Kahve falında vefat etmiş yakınları görmek insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına, günaha gireceğine delalettir.

Kahve falında vefat etmiş ünlü görmek geçim sıkıntısı yaşanılacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vefat etmiş kayınvalideyi görmek rahat bir hayatı olacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına yorulur.

Kahve falında babanın vefat ettiğini görmek en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında annenin vefat ettiğini görmek uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir