AnaSayfa / Genel / Kahve falında vaşak kedisi görmek

Kahve falında vaşak kedisi görmek

Kahve falında vaşak kedisi görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına yorulur.

Kahve falında vaşak kedisi gördüyseniz:

  • Planlarda bazı değişiklikler olabilir.

Kahve falında vaşak kedisi görmek çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, sevdiği kişileri çok üzeceğine alamet eder.

Kahve falında vaşak yavrusu görmek bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine alamet eder.

Kahve falında vaşak öldürmek büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, kısmetlerinin her daim açık olacağına yorulur.

Kahve falında vaşak hayvanı görmek daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vaşak görmek sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında kara kedi yavruları görmek çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına delalet eder.

Kahve falında kediyi ameliyat etmek maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine rivayet eder.

Kahve falında dişi kedi görmek çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir