AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabı düzeltmek

Kahve falında ayakkabı düzeltmek

Kahve falında ayakkabı düzeltmek yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine tabir olunur.

Kahve falında ayakkabı düzeltmek gördüyseniz:

  • Olan biten şeylerin keyfine varmaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında ayakkabıları düzeltmek sağlığını geri kazanacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına alamet eder.

Kahve falında ayakkabı düzelttiğini görmek olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine rivayet eder.

Kahve falında ayakkabı düzeltmek durgunlaşacağına, zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine işarettir.

Kahve falında eşarp düzeltmek nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında mezar toprağını düzeltmek eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında tırnak düzeltmek her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, şansa tabir olunur.

Kahve falında saçları düzeltmek bereketli yağmurlara, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında aynada saçını düzeltmek onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir