AnaSayfa / Genel / Kahve falında vahşi bir köpek görmek

Kahve falında vahşi bir köpek görmek

Kahve falında vahşi bir köpek görmek çaresiz ve yalnız kalacağına, bazı sıkıntılara düşeceğine, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, biraz dinleneceğine inanılır.

Kahve falında vahşi bir köpek gördüyseniz:

  • Kendinizi çevrenizde meydana gelen olayların akışına bırakmaktan vazgeçip duygularınızı bir kez daha değerlendirin.

Kahve falında vahşi köpek görmek çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah vahşi köpek görmek başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına delalet eder.

Kahve falında vahşi bir köpek görmek zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, borçların ve dertlerin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında vahşi köpek öldürmek bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına delalet eder.

Kahve falında vahşi tavşan görmek zamanının boşa gideceğine, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vahşi hayvan tarafından ısırılmak borçların hafifleyeceğine, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vahşi hayvanla konuşmak kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında vahşi ayı görmek uygulayacağına, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir