AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun tüylü köpek görmek

Kahve falında uzun tüylü köpek görmek

Kahve falında uzun tüylü köpek görmek sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, mutlu ve güzel günler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında uzun tüylü köpek gördüyseniz:

  • Farkında olmasanız da insanlar söylediklerinizi ciddiye alıyorlar.

Kahve falında uzun tüylü köpek görmek küslükleri bitireceğine, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya inanılır.

Kahve falında uzun tüy görmek girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz tüylü köpek görmek sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah tüylü köpek görmek dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında köpek tüyü görmek gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına delalettir.

Kahve falında köpek tüyü yutmak dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına tabir olunur.

Kahve falında köpek tüyü yemek içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tüysüz köpek görmek çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir