AnaSayfa / Genel / Kahve falında tüysüz köpek görmek

Kahve falında tüysüz köpek görmek

Kahve falında tüysüz köpek görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, işlerinin kötüleşeceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tüysüz köpek gördüyseniz:

  • Kendinizi sorumlu hissetttiğiniz durumlarda tartışmalara veya anlaşmazlıklara girmekten kaçının.

Kahve falında tüylü köpek görmek kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine delalet eder.

Kahve falında köpek tüyü kesmek yaşam sevincinin geri geleceğine, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında tüyleri dökülmüş köpek görmek kendisi için mal mülk alacağına, hatalarından erken döneceğine inanılır.

Kahve falında siyah tüylü köpek görmek iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan fal sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köpek tüyü yutmak mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz tüylü köpek görmek gönül hoşluğu yaşayacağına, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında uzun tüylü köpek görmek büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine tabir olunur.

Kahve falında tüysüz köpek görmek maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir