AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun bir yılan görmek

Kahve falında uzun bir yılan görmek

Kahve falında uzun bir yılan görmek büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, aileye yeni bir bebeğin katılacağına, pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına delalet eder.

Kahve falında uzun bir yılan gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı iyi planlamalısınız.

Kahve falında iri uzun yılan görmek başka başka yerlere seyahat edeceğine, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında uzun dilli yılan görmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine alamet eder.

Kahve falında uzun yılan öldürmek başarı üstüne başarı kazanacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine delalettir.

Kahve falında sarı ince uzun yılan görmek ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, hasta olacağına inanılır.

Kahve falında ince uzun siyah yılan görmek aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına delalettir.

Kahve falında ince uzun yeşil yılan görmek durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına yorulur.

Kahve falında ince ve uzun yılan görmek yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, onların bir adım önüne geçeceğine işaret eder.

Kahve falında mavi uzun yılan görmek işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir