AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzüldüğü görmek

Kahve falında üzüldüğü görmek

Kahve falında üzüldüğü görmek fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, işlerinin büyüyeceğine, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine, iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında üzüldüğü gördüyseniz:

  • Oldukça önemli bir karar vermek ya da tercihte bulunmak durumunda kalmanız olasıdır.

Kahve falında sevdiği için üzülmek insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında hem sevinmek hem üzülmek işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin seni üzüldüğünü görmek huzursuz geçen günlerin biteceğine, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babasının üzüldüğünü görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının üzüldüğünü görmek hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına tabir olunur.

Kahve falında üzülmek kızmak büyük sıkıntılar çekileceğine, yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında korkmak üzülmek diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında düğünde üzülmek büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir