AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının büyü yaptığını görmek

Kahve falında başkasının büyü yaptığını görmek

Kahve falında başkasının büyü yaptığını görmek huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında başkasının büyü yaptığını gördüyseniz:

  • Tartışma peşinde koşan kişilerden uzak durun.

Kahve falında büyü yapılmış olduğunu görmek onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaynananın büyü yaptığını görmek içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Kahve falında büyümüş görmek çok iyi yerlere geleceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeği büyümüş görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına işarettir.

Kahve falında büyü yapılmış birini görmek bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında diş büyümesi görmek kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine inanılır.

Kahve falında hızlı büyüyen bebek görmek kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyü muskası bulmak ihanete uğrayacağına, arkasından gıybet edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir