AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzaylıların kaçırdığını görmek

Kahve falında uzaylıların kaçırdığını görmek

Kahve falında uzaylıların kaçırdığını görmek yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında uzaylıların kaçırdığını gördüyseniz:

  • Durumu doğru gözlemlemelisiniz.

Kahve falında uzaylılar tarafından kaçırıldığını görmek belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına delalettir.

Kahve falında uzaylılar tarafından kaçırılmak hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, sözlerinden çıkmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzaylıların kaçırdığını görmek attığı her adımda çok zarar edeceğine, söz sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında uzaylıyla konuşmak üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzay gemisine binmek kazancın eskisine oranla daha da artacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uzayda bulunmak ferahlayacağına, esenleyeceğine, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uzayan çiçek görmek aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına işarettir.

Kahve falında uzay gemisi kullanmak aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir