AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzaktan ev görmek

Kahve falında uzaktan ev görmek

Kahve falında uzaktan ev görmek iç huzurunun yerinde olacağına, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, kazanç elde edeceğine, sevilen birinin geleceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına rivayet eder.

Kahve falında uzaktan ev gördüyseniz:

  • Hangsine ağırlık vermek istediğinize karar vermeniz gerekebilir.

Kahve falında eve uzaktan bakmak üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzaktan ev görmek büyük bir kazanç elde edeceğine, kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına yorulur.

Kahve falında evi uzaktan görmek eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına rivayet eder.

Kahve falında uzaktan eve bakmak fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uzaktan sevdiğini görmek büyük tartışmalar yaşanacağına, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına delalettir.

Kahve falında uzaktan misafir geldiğini görmek kötü günler geçireceğine, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzaktan aslan görmek yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyi uzaktan görmek ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir