AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzaklara yürümek

Kahve falında uzaklara yürümek

Kahve falında uzaklara yürümek üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına, ruhunun dinleneceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına, rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, büyük zorluklar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında uzaklara yürümek gördüyseniz:

  • Şansa bağlı konulardan bazı kazançlar elde edebilirsiniz.

Kahve falında uzaklara yürümek uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uzak bir yere yürümek kararlar alacağına, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında uzakta olmak renk ve eğlence geleceğine, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uzak bir şehre girmek gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına işarettir.

Kahve falında uzaktaki anneyi görmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine işarettir.

Kahve falında uzak akrabayı görmek sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uzakta olan anneyi görmek çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına işarettir.

Kahve falında uzak bir şehre taşınmak hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir