AnaSayfa / Genel / Kahve falında uysal yılan görmek

Kahve falında uysal yılan görmek

Kahve falında uysal yılan görmek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına yorulur.

Kahve falında uysal yılan gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar veya ortaklaşa yapılması gereken işlerin dikkatle ele alınması gerekiyor.

Kahve falında uysal yılan görmek şansın çalışmaya başlayacağına, imkân sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında uysal bir köpek görmek uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uysal ata binmek tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine tabir olunur.

Kahve falında uysal köpek görmek ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uysal kaplan görmek çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında uysal aslan görmek hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine delalettir.

Kahve falında uysal kedi görmek bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında uysal at görmek önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir