AnaSayfa / Genel / Kahve falında uysal at görmek

Kahve falında uysal at görmek

Kahve falında uysal at görmek hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, ikisinin de çok rahat edeceğine, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uysal at gördüyseniz:

  • Planları değişen kişiler nedeniyle yolunuzu değiştirmemelisiniz.

Kahve falında uysal at görmek sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uysal ata binmek kötü halin son bulacağına, fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine işarettir.

Kahve falında uysal bir köpek görmek şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında uysal aslan görmek kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına inanılır.

Kahve falında uysal köpek görmek işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında uysal yılan görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine işaret eder.

Kahve falında uysal kedi görmek ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine tabir olunur.

Kahve falında uysal kaplan görmek herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir