AnaSayfa / Genel / Kahve falında üşüdüğünü görmek

Kahve falında üşüdüğünü görmek

Kahve falında üşüdüğünü görmek hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen fal sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, imkânsızlıklarının biteceğine, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, umduğunu bulamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üşüdüğünü gördüyseniz:

  • İşvereniniz veya resmi daireler ya da eğitmenlerinizle olan ilişkilerinizde olumlu gelişmeler olacaktır, akşama doğru genel bir mutluluk havasında olacaksınız.

Kahve falında ıslanıp üşümek tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine işaret eder.

Kahve falında oğlunun üşüdüğünü görmek maddi açıdan zarara uğranacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına işarettir.

Kahve falında ayaklarının üşüdüğünü görmek şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının üşüdüğünü görmek hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş birinin üşüdüğünü görmek koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında soğukta üşümek çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına delalet eder.

Kahve falında ayakları üşümek hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine delalettir.

Kahve falında birinin üşüdüğünü görmek ferahlığa çıkılacağına, kişiye hep umut olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir