AnaSayfa / Genel / Kahve falında üstünü düzeltmek

Kahve falında üstünü düzeltmek

Kahve falında üstünü düzeltmek sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine, büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, mevkilerinin yüksek olacağına, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üstünü düzeltmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişileri istek veya ihtiyaçlarınız konusunda aydınlatabilir veya onayladığınız ya da onaylamadığınız konuların altını çizebilirsiniz.

Kahve falında üstünü düzeltmek ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bıyığını düzeltmek iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine işaret eder.

Kahve falında toprak düzeltmek başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına rivayet eder.

Kahve falında bıyık düzeltmek aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçı düzeltmek eğer fal sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, aynı karşılığı alamayacağına delalettir.

Kahve falında aynada saçını düzeltmek zarar edilen işlerde kara geçileceğine, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında toprağı düzeltmek kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine yorulur.

Kahve falında yatak düzeltmek sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir