AnaSayfa / Genel / Kahve falında aynada saçını düzeltmek

Kahve falında aynada saçını düzeltmek

Kahve falında aynada saçını düzeltmek hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, falı kapatan kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra fal sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, gayrimenkul sahibi olunacağına, keyfin kaçacağına delalet eder.

Kahve falında aynada saçını düzeltmek gördüyseniz:

  • Yaşınıza göre anne veya babanızla ya da her ikisi ile birden ters düşebilirsiniz.

Kahve falında aynada saç düzeltmek başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına yorulur.

Kahve falında aynada saçını düzeltmek kendini toparlayamayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçları düzeltmek şansının yaver gideceğine, kiracı olmaktan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında saç düzeltmek eldeki imkanların giderek azalacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçı düzeltmek sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında saçlarını düzeltmek karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine rivayet eder.

Kahve falında saçını düzeltmek çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yatak örtüsünü düzeltmek yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir