AnaSayfa / Genel / Kahve falında üstü açık olmak

Kahve falında üstü açık olmak

Kahve falında üstü açık olmak sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, keyifli sohbetler edeceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, uykusuz ve halsiz düşeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, zaman zaman kişiyi ezeceğine rivayet eder.

Kahve falında üstü açık olmak gördüyseniz:

  • Tartışma çıkarmaktan zevk duyan kişiler anlaşmazlıklara neden olabilir.

Kahve falında üstü açık olmak çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üstü açık uçağa binmek ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına delalet eder.

Kahve falında üstü açık beyaz araba görmek çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah üstü açık araba görmek olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, başarıları ile tanınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üstü açık araba görmek uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, hayalkırıklığı duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üstü açık tuvalet görmek duygularının karşılık göreceğine, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına inanılır.

Kahve falında üstü açık taksi görmek yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı üstü açık arabaya binmek maddi gücünün yerine geleceğine, maddi anlamda çok zorlanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir