AnaSayfa / Genel / Kahve falında üstü açık taksi görmek

Kahve falında üstü açık taksi görmek

Kahve falında üstü açık taksi görmek ekmeğinin bereketleneceğine, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, geçmişin kötü izlerinin silineceğine, kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, geçim derdinin son bulacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında üstü açık taksi gördüyseniz:

  • Duygusal denge kurmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında üstü açık taksi görmek mal ve para kazanılacağına, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında üstü açık uçağa binmek sıkıntılı günler geçirileceğine, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine işarettir.

Kahve falında beyaz üstü açık araba görmek borçların kolaylıkla kapanacağına, helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına yorulur.

Kahve falında üstü açık kırmızı araba görmek ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya delalettir.

Kahve falında üstü açık uçak görmek işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine, çok kötü durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında üstü açık ev görmek aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına alamet eder.

Kahve falında üstü açık araba görmek bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında kırmızı üstü açık arabaya binmek çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir