AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok ünlü bir sanatçı görmek

Kahve falında çok ünlü bir sanatçı görmek

Kahve falında çok ünlü bir sanatçı görmek çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına tabir olunur.

Kahve falında çok ünlü bir sanatçı gördüyseniz:

  • Bazı kimselere onların sandıkları gibi aptal olmadığınızı göstermelisiniz.

Kahve falında ünlü sanatçıları görmek uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ünlü bir sanatçı görmek yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine delalettir.

Kahve falında ünlü sanatçının öldüğünü görmek hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine inanılır.

Kahve falında çok ünlü sanatçı görmek kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, rahatının da yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş ünlü sanatçı görmek en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına tabir olunur.

Kahve falında ünlü erkek sanatçı görmek girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında ünlü kadın sanatçı görmek üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ünlü ses sanatçısı görmek ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir