AnaSayfa / Genel / Kahve falında ünlü biriyle öpüşmek

Kahve falında ünlü biriyle öpüşmek

Kahve falında ünlü biriyle öpüşmek moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, nimetin çoğalacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, hayatının düzene gireceğine, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına işarettir.

Kahve falında ünlü biriyle öpüşmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendinize haksızlık yapıyor olabilirsiniz.

Kahve falında ünlü birisiyle şarkı söylemek her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında ünlü birini sarılmak ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ünlü birine benzemek hayır duaları alacağına, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine delalettir.

Kahve falında ünlü adam görmek aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine inanılır.

Kahve falında ünlü birine hediye vermek maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında ünlüyle tanışmak işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş ünlü sanatçı görmek bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, dertlerin ve sorunların artacağına tabir olunur.

Kahve falında bir ünlüyle telefonda konuşmak elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir