AnaSayfa / Genel / Kahve falında ünlü birisiyle gezmek

Kahve falında ünlü birisiyle gezmek

Kahve falında ünlü birisiyle gezmek muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine inanılır.

Kahve falında ünlü birisiyle gezmek gördüyseniz:

  • Daha fazla soru sormanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında ünlü biriyle gezmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ünlü birisiyle gezmek sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine işarettir.

Kahve falında bir ünlüyle fotoğraf çektirmek sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ünlü birinin heykelini görmek yüksek mevkilerde işlere gireceğine, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ünlü birini öldürmek şansının ve bahtının açılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında ünlüyle evli olmak büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine işaret eder.

Kahve falında ünlülerle konuşmak hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına tabir olunur.

Kahve falında ünlü sanatçı görmek kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir