AnaSayfa / Genel / Kahve falında üniversiteyi kazanamamak

Kahve falında üniversiteyi kazanamamak

Kahve falında üniversiteyi kazanamamak eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine, falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında üniversiteyi kazanamamak gördüyseniz:

  • Çabalarınızın karşılıksız kalmadığını görerek sevinebilirsiniz.

Kahve falında üniversite kazanamamak çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında üniversiteyi kazanamamak kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine işarettir.

Kahve falında yanan kazan görmek ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çorba kazanı görmek üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezar kazanları görmek hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında isli kazan görmek doğru işler yapacağına, kendisini Allah yoluna adayacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kazan pilav görmek mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına işaret eder.

Kahve falında bir kazan çorba görmek kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir