AnaSayfa / Genel / Kahve falında çorba kazanı görmek

Kahve falında çorba kazanı görmek

Kahve falında çorba kazanı görmek planlarının gerçekleşeceğine, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında çorba kazanı gördüyseniz:

  • Mutlaka bir çözüm bulunur, moralinizi kesinlikle bozmayın.

Kahve falında çorba kazanı görmek işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kazan çorba görmek sevilen kişilerle aranın bozulacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında içi su dolu kazan görmek ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına alamet eder.

Kahve falında bakır kazan almak hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına delalet eder.

Kahve falında büyük bakır kazan görmek sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, statü atlayacağına delalettir.

Kahve falında mezar kazanları görmek özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına işarettir.

Kahve falında soba kazanı görmek birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kazan yıkamak patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir