AnaSayfa / Genel / Kahve falında babayla seyahat etmek

Kahve falında babayla seyahat etmek

Kahve falında babayla seyahat etmek uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına, düşmanların önlerinin açılacağına, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına, kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına inanılır.

Kahve falında babayla seyahat etmek gördüyseniz:

  • İlginizi bekleyen alanlarda fark yaratmak için çalışmaları hızlandırın.

Kahve falında babayla seyahat etmek hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında otobüsle seyahat ettiğini görmek rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında seyahate gideceğini görmek ona dört elle gönülden bağlanacağına, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında otobüste seyahat ettiğini görmek kendine çeki düzen vereceğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına rivayet eder.

Kahve falında deniz seyahati yapmak kavgaların büyüyeceğine, kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına işarettir.

Kahve falında seyahat gemisi görmek kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına işarettir.

Kahve falında gemide seyahat etmek kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına yorulur.

Kahve falında seyahat otobüsü görmek akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir