AnaSayfa / Genel / Kahve falında üniversitede öğrenci olmak

Kahve falında üniversitede öğrenci olmak

Kahve falında üniversitede öğrenci olmak içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, düşünmeden adımlar atayacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine inanılır.

Kahve falında üniversitede öğrenci olmak gördüyseniz:

  • Bazı durum veya olayları ihtiyaçlarınıza göre yönlendirmeniz durumunda istediğiniz şeyleri yapmanız veya elde etmeniz daha kolay olabilir.

Kahve falında üniversite öğrencisi olduğunu görmek çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine tabir olunur.

Kahve falında üniversitede öğrenci olmak güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına delalet eder.

Kahve falında üniversite öğrencisi görmek her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine işarettir.

Kahve falında üniversite öğrencileri görmek çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üniversite öğrencisi olmak insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına işaret eder.

Kahve falında polis öğrencisi olmak kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, zor zamanlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir sürü öğrenci görmek maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında okul öğrencileri görmek mal sahibi olacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir