AnaSayfa / Genel / Kahve falında ucuz eşya görmek

Kahve falında ucuz eşya görmek

Kahve falında ucuz eşya görmek üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, başarının düşeceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, sevdiği kimseden hayır göreceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında ucuz eşya gördüyseniz:

  • Şikayetlerinizi yüksek sesle dile getirmeniz gerilimi arttırabilir.

Kahve falında ucuz eşya görmek tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine, işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ucuz elbise görmek büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında ucuz çanta görmek yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine tabir olunur.

Kahve falında ucuz ayakkabı almak aydınlığa çıkılacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında ucuza altın almak hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına alamet eder.

Kahve falında ucuz kıyafet almak uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına işaret etmektedir.

Kahve falında evini ucuza satmak çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına delalet eder.

Kahve falında ucuza ev almak yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir