AnaSayfa / Genel / Kahve falında ucuza altın almak

Kahve falında ucuza altın almak

Kahve falında ucuza altın almak sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sağlık sorunlarının artacağına, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, canını sıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ucuza altın almak gördüyseniz:

  • Hareketlerinizin nedenlerini doğru belirlemelisiniz.

Kahve falında ucuza altın almak aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine alamet eder.

Kahve falında ucuz alışveriş yapmak ev taşımaya, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında ucuz elbise almak borcunun da hafifleyeceğine, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine işarettir.

Kahve falında ucuz ayakkabı görmek yüklü bir miktar borç verileceğine, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ucuz kıyafet almak maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ucuz çanta görmek yüksek bir makamı olacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ucuz ayakkabı almak işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evini ucuza satmak aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir