AnaSayfa / Genel / Kahve falında babayla ağlamak

Kahve falında babayla ağlamak

Kahve falında babayla ağlamak kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında babayla ağlamak gördüyseniz:

  • Nakit akışı, ortak kaynak kullanımı veya yapılmış anlaşmaların yürümesi başlıklarından bazılarında sıkıntı yaşanabilir.

Kahve falında babamın mezarında ağlamak çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında anne ve babasının ağladığını görmek hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına tabir olunur.

Kahve falında baba ağlamak çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında babanın ölmesi ve ağlamak herkesin desteğinin alınacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında anne ve babanın ağladığını görmek yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına işarettir.

Kahve falında ölen babası için ağlamak dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, dini duygularının ve inancının güçleneceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş babasına sarılarak ağlamak rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına delalettir.

Kahve falında ölen baba için ağlamak içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir